podjetje
S.Anselmo S.p.A.
t. +39 049 9304711
email: @santanselmo.it
 
Opekarno S. Anselmo je ustanovil v začetku leta 1900 praded  sedanjega predsednika Renza De Checchi. V začetku sedemdesetih začneta brata De Checchi ,kot prva  v Italiji, s proizvodnjo rustične opeke (z uporabo mehke gline), ki ustvarja svoj referenčni trg.

Z izkušnjami, pridobljenimi v preteklih letih, je bil leta 1980  obrat v celoti obnovljen s ciljem doseči čim večjo prilagodljivost proizvodnje in sposobnost  za čim večjo raznolikost proizvodnje v smislu velikosti in estetske dovršenosti. Danes zajema proizvodni program več kot 100 različnih vrst izdelkov. Proizvodnja posebnih izdelkov je imela vse vrste izkušenj in je danes resnično umetniška delavnica. Med obnovitvena dela izvedena v zadnjem času sodijo: Domus Aurea v Rimu, cappella Scrovegni v Padovi in Fenice v Benetkah.

V podjetju je prav tako tehnično sodobno opremljen laboratorij z visoko specializiranim osebjem, dokaz o pozornosti na kakovost, ki označuje skladnost proizvodnje. S.Anselmo je prvo podjetje v opekarski industriji, ki je pridobilo certifikat ISO 9002  že leta 1995. Zahvaljojoč  obširnem  programu prevzemov, zaključenem v zadnjih 3 letih,  je danes S.Anselmo in z njimi povezanimi devet  podjetij, lociranih v mediteranskem okolju, sposobno ponuditi celotno paleto glinenih izdelkov za gradbeništvo: strešne kritine, talne obloge, prezračevalne stene, vlečeno opeko.


S.Anselmo | living the difference (logo)
   
Puro Cotto 100%Quality system certification: UNI EN ISO  9001:2000 - Certificate 95079    
© S.ANSELMO S.p.A. - All Rights Reserved.
VAT n. IT02365150289
[Italiano] [English] [Magyarul] [česky] [Român] [繁體中文] [Slovenski] [русском]
  novice: