rólunk
S.Anselmo S.p.A.
t. +39 049 9304711
email: @santanselmo.it
 
S.Anselmo-t a jelenlegi Elnök, Renzo De Checchi dédapja alapította az 1900-as évek elején. Később, a 70-es években a De Checchi testvérek voltak Olaszországban az elsők, akik formaöntési eljárással kezdtek burkolótéglákat előállítani, így válva az olasz piac  kizárólagos referencia pontjává.

A korábbi évek során megszerzett tapasztalatok alapján 1980-ban a gyártóüzemi rendszer teljes mértékben át lett alakítva a maximális rugalmasság érdekében, valamint azért, hogy lehetővé váljon a termelés változatossá tétele a felületi kikészítés és a méretek tekintetében. A jelenlegi termékszerkezet több, mint 100 különböző típust kínál. A termékskála gyakorlatilag magába foglalja az összes különleges darabot, mely óriási tapasztalat eredménye, és ami mostanra  egy igazi művészeti laboratóriumnak tekinthető. A legfrissebb helyreállítási tevékenységek kiterjednek a római Domus Aurea-ra, a padovai Scrovegni Kápolnára és a velencei Fenice Színházra.

A vállalat teljesen felszerelt, nagy szakismerettel rendelkezo, minoség iránt elkötelezett munkatársakat foglalkoztató modern muszaki laboratóriummal rendelkezik, mely a S. Anselmo cég termelésének jellemzoje; az iparágban az elso vállalat volt, mely még 1995-ben megszerezte az ISO 9002 minosítést. Az elmúlt három évben végrehajtott fontos felvásárlási tervnek és leányvállalatainak köszönhetoen jelenleg a cég 9 üzemmel rendelkezik, és az agyag építoipari termékek teljes kínálatával rendelkezik a tetofedés, padlóburkolás, szellőző homlokzati falak, és födém téglák terén.


S.Anselmo | living the difference (logo)
   
Puro Cotto 100%Quality system certification: UNI EN ISO  9001:2000 - Certificate 95079    
© S.ANSELMO S.p.A. - All Rights Reserved.
VAT n. IT02365150289
[Italiano] [English] [Magyarul] [česky] [Român] [繁體中文] [Slovenski] [русском]
  hírek:

video2006-os sajtókampány
Backstage video