termékek
S. Anselmo neves márka a burkolóéglák piacán, mely Olaszországban a legszélesebb termékskálával rendelkezik. Nemcsak, hogy egyetlen versenytárs sem képes hasonló választékot kínálni, de a több, mint 100 termékféleséggel a piaci igényeket teljes mértékben képviselni tudjuk. Ezt a változatosságot a különböző formák (hagyományos és Euroformát alakban), felületi kikészítés (sima vagy rusztikus) és színezés (egységestől az igen árnyaltig) biztosítják.
Minőség tekintetében nem ismerünk kompromisszumot:  egy olyan területen, mely folyamatosan a költség-hatékonyságot tartja szem előtt, mi még mindig a legjobb agyagot szerezzük be, és olyan égetési hőmérsékletet érünk el, mely soha sem esik 1060 Cº alá a kemencében legalább 12 órán keresztül. Ennek a választásnak köszönhetően versenyképesek lehetünk a nemzetközi piacokon, teljes termelésünket biztosításon keresztül szavatolva, és olyan speciális padlóburkoló tégla sorozatot kínálunk, melyek a legmostohább feltételeknek is megfelelnek.
S.Anselmo olyan burkolótégla, amelyet azoknak ajánlunk, akik olyan exkluzív olasz terméket szeretnének, amely különleges imidzset nyújt.

sima tégla
sima tégla

rusztikus tégla
rusztikus tégla

födém téglák
födém téglák

falburkoló lapok
falburkoló lapok

különleges elemek
különleges elemek

padlóburkolatok
padlóburkolatokS.Anselmo TOOLS    S.Anselmo Vision
S.Anselmo | living the difference (logo)
   
© S.ANSELMO S.p.A. - All Rights Reserved.
[Italiano] [English] [Magyarul] [česky] [Român] [繁體中文] [Slovenski] [русском]